Міністр внутрішніх справ Арсена Аваков написав у себе на Facebook, що серед постраждалих сьогоднішньої стрілянини в Мукачево - четверо цивільних і троє працівників міліції, двоє людей у тяжкому стані.

За словами голови МВС, у Закарпатській області триває спецоперація із "блокування, роззброєння і затримання банди, яка у суботу здійснила напад на цивільний об'єкт у Мукачевому".

"Застосувавши гранатомети, бандити знищили два міліцейських авто", - розповів пан Аваков.

Читайте також: "Правий сектор" влаштував перестрілку в Мукачевому - ЗМІ

"Наразі угрупування оточено; бандитам запропоновано здатися. У разі відмови до злочинців, згідно чинного законодавства, буде застосовано силу", - додав він.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

На події відреагував і президент Петро Порошенко.

"Доручив правоохоронним органам роззброїти і затримати злочинців, які вчинили стрілянину і вбили мирних мешканців Мукачевого", - написав глава держави в Twitter.

Нагадаємо, що стрілянина сьогодні, 11 липня, в Мукачево нібито сталася між оточенням депутата парламенту Михайла Ланя та людьми, які представилися бійцями "Правого сектора".