Сьогодн бойовики здійснили понад 20 обстрілів позицій сил АТО.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

Військові підкреслили, що бойовики порушували Мінські домовленності та використовували заборонену зброю. Зі 120-мм мінометів бандформування обстріляли позиції захисників України поблизу населеного пункту Опитне о 5.55 та близько 12-ї. О 16-й години – позиції поблизу Троїцького.

Протягом 11 липня зі стрілецької зброї, мінометів, гранатометів терористи обстріляли позиції сил АТО в районі населеного пункту Кримське, Кірово, Сизе, Новотошківське, Травневе. Неодноразово – поблизу Лозового, Пісок та Опитного.

Сьогодні прольотів ворожих безпілотників не зафіксовали.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Матеріал по темі: Банда Гіві пиляє Донецький аеропорт на металобрухт

"Захисники України діють впевнено на всіх ділянках оборони. На провокації бойовиків бійці АТО не піддаються та дають адекватну відсіч зі зброї, не забороненої Мінськими домовленостями", - йдеться у повідомленні.

У штабі підкреслили, що ситуація повністю контролюється військовими АТО.

Нагадаємо, що сьогодні речник Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко на брифінгу заявив, що за минулу добу втрат серед українських військових немає.