На минувших вихідних відбувся перший музичний фестиваль Atlas Weekend. Як і у будь-якого стартуючого івенту, у Atlas'а були свої недоліки і несподівані досягнення.

Багато відвідувачів фесту скаржилися на слабку організацію і погану погоду.

Перш за все, одноразовий вхід - істотний мінус. Адже якщо ви захочете вдень ​​послухати Один в Каное, потім зайнятися своїми справами поза Платформою, а ввечері повернутися на Бумбокс - охорона покаже на двері. Заходь - не бійся, виходь - і не повертайся. Таким могло бути прислів'я про Atlas Weekend.

Ще одна причина обурень гостей фестивалю - черги. Звичайно, жоден захід не обходиться без цього чинника. Однак вже у перший дощовий день Atlas'a люди стояли в кілометровій черзі до єдиної точки з чаєм та кавою. Дівчатка мужньо стояли в шерензі в жіночий туалет. Деякі тіснили сильну стать і влаштовували нові черги в чоловічу вбиральню.

Варто відзначити, що цінова політика фестивалю також здивувала. Звичайнісінький чай або вода коштували близько 25 гривень.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Читайте також: Вівальді, ретроавтомобілі, фірмові страви: як рятують кіностудію Довженка

Самі організатори визнали всі недоліки і вже до другого дня івенту пообіцяли виправитися. І дійсно, зону фуд-корту розширили, поставили додаткові біо-туалети і забезпечили всіх бажаючих гарячими напоями.

Оскільки ідеальних фестивалів не існує, список поправок до Atlas Weekend пред'явити нескладно. Захід заслуговує і кілька медалей.

Що не могло не порадувати - список виконавців. Усі без винятку віддавалися публіці на всі 100%. Деякі артисти виходили на біс і фотографувалися з прихильниками. На Rock the Nation підривною музикою зігрівали кров молоді виконавці - майбутнє української рок-музики. Також не можна не згадати шикарний список співаків, які виступали на Головній сцені.

Відкрила Atlas Weekend українська група Вагоновожаті. Музиканти буквально увірвалися на сцену і в перші хвилини зарядили публіку енергією.

"Публіка зустріла дуже тепло, доброзичливо, підтримувала. Про сам фестиваль говорити поки рано. Для того, щоб івент відбувся, він повинен стабільно пройти кілька разів. Якщо говорити про проколи або недоліки організації, то зазвичай слухачі і музиканти існують в різних просторах. Публіка дуже часто не задоволена чергами, звуком, охороною, штовханиною. З нашого боку нарікати ні на що", - ділиться враженнями про фестиваль соліст Вагоновожатих Антон Слєпаков.

Були шалені крики фанатів O.Torvald під час дощу, ліричні пісні Маші Чайковської, затишок від Sunsay, драйвові Tape Flakes, натхненний клавішами Pianoбой та інші достойні виконавці.

Більше 20 тисяч людей насолоджувалися гарною українською музикою, незважаючи на вітер і зливу. Адже, за великим рахунком, фестивалі для того й існують, щоб об'єднувати в єдине ціле.

Сумарна кількість постів, які фестивальники присвятили Atlas Weekend у своїх соціальних мережах, за суботу і неділю склала більше 15 тисяч. Ще близько 5 тисяч фото з фестивалю було опубліковано відвідувачами в Instagram.

Організатори заявили, що минувший фестиваль - тільки перша проба. Відтепер Atlas Weekend буде проходити в Києві щорічно. Уже в 2016 році фестиваль стане значно більше, його програма насиченою, а лайн-ап головної сцени доповниться виступами цікавих іноземних хедлайнерів.

Перші подробиці Atlas Weekend 2016 будуть озвучені вже у вересні.