У Харкові замінували відразу п'ять будівель. Такі повідомлення надійшли до міліціъ міста.

Сьогодні приблизно об 11 ранку невідомий чоловік зателефонував до міліціъ і повідомив, що замінував будівлі облдержадміністрації, Головного управління Госміграційної служби в області, Міського бюро технічної інвентаризації, Національний академічний театру опери та балету імені Лисенко і Дома проектів.

"В даний час на місцях працюють вибухотехникі та співробітники слідчо-оперативних груп Дзержинського, Київського і Червонозаводського районних відділів міліції. Проводиться евакуація громадян", - передають в прес-служби ГУМВД в Харківської області.

Читайте також: У будівлі ЦВК шість годин шукали вибухівку

Нагадаємо, в Миколаєві в Корабельному районі невідомі люди замінували телевізійну башту і підняли над нею прапор невизнаної "Новороссії". Коли охоронеці спробували залізти на неї, щоб зняти прапор, помітив вчасно довкола вежі розтяжку, і зрозуміли, що вона замінована.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще