Популярна група "Табула раса" відмовилася від участі в київському концерті "Любов врятує світ". Про це група заявила на своєму офіційному сайті.

"Розібравшись у всіх деталях, нюансах і інформації, якою спочатку не володіли або до кінця не розуміли, ми прийшли до однозначного рішення, що участь групи в даному заході не прийнятна", - йдеться у повідомленні.

Учасники групи висловили свою підтримку жителям України. Концерт приурочили до тисячоліття з дня правління князя Київського Володимира Великого.

"Як і всі люди в Україні, ми дуже гостро переживаємо події, що відбуваються. І прекрасно розуміємо, що всі хочуть миру і гармонії. Це дуже боляче, що між людьми відбувається те, що відбувається", - заявили музиканти.

Молдавський колектив "Zdob si zdub" також відмовився від участі в концерті "Любов врятує світ", який відбудеться в київському Палаці спорту 28 липня.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Учасниками концерту також були анонсовані "Брати Карамазови", російський співак Петро Мамонов та Олексій Романов з групи "Воскресенье", а також "Божичі".

Матеріал по темі: У чорному списку Мінкульту 117 російських артистів

Нагадаємо, що Міністерство культури попередило СБУ про те, що участь у концерті режисера і музиканта Еміра Кустуріци, який заявлений як хедлайнер концерту, є неприйнятною через проросійські висловлювання.