У Запорізької області даішники беруть хабарі продуктами. Зокрема, у Василівці один такий правоохоронець брав побори рибою. Активісти "Дорожнього контролю" зловили на гарячому працівника ДАІ, який чергували на посту ДПС "Василівка" у Запорізької області.

Про це повідомляє podrobnosti.ua.

Потрібно було всього лише декілька годин відеоспостереження, щоб зловити за руку недобросовісних правоохоронців. Один з працівників інспекції брав із водіїв гроші за проїзд. Але коли в одного з шоферів не виявилося грошей, служник правопорядку змусив його відкрити вантажний відсік. Там виявилася риба.

Після невеликої бесіди, водій передав міліціонерові пакет. Пізніше з'ясувалося, що даїшник узяв рибу замість плати за проїзд.

Читайте також: У Харкові диверсант "ЛНР" готував два теракти

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Коли активіст показав відео начальникові інспектора, той спробував виправдати свого підлеглого і пояснив, що той просто вирішив купити собі рибки на обід.

На місце була викликана слідчо-оперативна група.