За життя 36-річного військового із зони АТО Вадима медики Дніпропетровщини боролися не одну годину. У бійця важке поранення – осколок влучив у серце.

Про це повідомляє місцева преса.

Лікарі припускали, що операцію він може не перенести. Але дістати осколок з грудей солдата без оперативного втручання було неможливо. Медики ризикнули і тим самим врятували життя військовослужбовця.

"Він украй важкий. Він давав зупинку двічі вже, і ми, звичайно, побоюємося, щоб він нормально вийшов з цього стану", - розповів головний лікар Дніпропетровської обласної лікарні Сергій Риженко.

Читайте також: Бойовики 40 разів з мінометів обстріляли військових АТО

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Нагадаємо, що протягом цих вихідних у Дніпропетровську обласну лікарню із зони АТО привезли 12 поранених бійців української армії. Восьмеро знаходяться у вкрай тяжкому стані. Хлопцям перелили більше 12 літрів крові.

Як раніше повідомив прес-центр АТО, у зоні бойових дій за минулу добу поранено ще п'ять українських військових.