41-річна Домінік Лесбірель проводить обряди одруження для домашніх тварин на своєму сайті MarryYourPet. Вона відкрила його в 2003 році.

Про це повідомляє Dailymail.

Голландка встановила власні правила, згідно з якими розлучення неприпустимі.

"Існують певні правила, як і в будь-якому шлюбі. Різниця між церковною церемонією і моєї полягає в тому, що я не допускаю розлучень. Я не хочу, щоб хто-небудь відмовлявся від своїх вихованців", - каже жінка.

Жінка була одружена з котом на прізвисько Доерак, але він недавно помер через ниркову недостатність. Їй довелося приспати тварину, і це рішення їй далося дуже нелегко.

"Прощання з Доераком було жахливим. Він жив зі мною з трирічного віку, і ми провели разом прекрасних 16 років", - розповіла Лесбірель.

Як тільки 41-річна жінка оговтається після смерті кота, вона збирається зв'язати себе узами шлюбу з псом на кличку Тревіс.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Собака живе у неї кілька років, відколи Домінік знайшла його на пляжі в Греції. Бездомна тварина вкрала її шльопанці і сумку, "а заодно і серце", як розповіла сама Лесбірель.

Читайте також: Хлопець заручився з бутербродом і виклав історію кохання в інтернет (фото)

Нагадаємо, що мер мексиканського міста Сан Педро Хуамелула одружився з крокодилом.