У Балаклії рятувальники намагаються ліквідувати наслідки масштабної пожежі на складі боєприпасів, проте на прилеглих територіях досі лунають поодинокі вибухи.

Відповідні дані оприлюднені на офіційному ресурсі Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

У відомстві відзначили, що на місце інциденту відправили три додаткові пожежні танки, а також спеціальну інженерну машину, призначену для розгородження.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Борги з комуналки призведуть до арешту: як зрозуміти критичну точку За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Щоб локалізувати джерело загоряння, рятувальники регулярно підвозять десятки цистерн із водою, а також оглядають всю територію поблизу артскладу, щоб перевірити на наявність небезпечних предметів та боєприпасів. На даний момент очищено близько п'яти секторів міста.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що рятувальним бригадам вдалося загасити більшу частину осередків тління на складі у Балаклії, що на Харківщині, де напередодні сталася масштабна пожежа.