Ірина Луценко призначена представником президента у Верховній Раді.

Про це в соціальній мережі Facebook написав начальник інформаційного департаменту Адмінстрації президента України Володимир Горковенко. При цьому він зазначив, що кандидатуру Луценка президента запропонував сам.

"Ірина Луценко попрацює Артуром Герасимовим. Вона стала представником Президента в парламенті. Кандидатуру запропонував Петро Порошенко", - йдеться в повідомленні представника президентської адміністрації.

Нагадаємо, замість Ігоря Гриніва президентську фракцію в парламенті очолив Артур Герасимов, який раніше був представником президента в парламенті. Він був обраний за списком БПП.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що на засідання фракції прийде також президент Петро Порошенко. За словами Ірини Луценко на фракції до думки глави держави обов'язково прислухаються.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще