Провокації в Дніпрі на 9 травня не пройшли безслідно - полетіли голови. Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков підписав указ про звільнення керівництва поліції області.

Посад позбулися начальник управління поліції Дніпропетровської області генерал Ігор Репешко, начальник міського управління поліції Дніпра Андрій Бідило, а також їх заступники. Про це сам Аваков повідомив на сторінці у Facebook.

За словами глави МВС, спеціальна комісія під керівництвом глави департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції Євгена Коваля проведе службове розслідування у Дніпрі.

"Вибачте. Сподіваюся, цей урок поліцією Дніпра буде засвоєний. Як, сподіваюся, засвоять його і політики. Зробимо висновки - будемо сильніші!" - написав Аваков.

І додав, що результати розслідування дій як провокаторів, так і правоохоронців невдовзі оприлюднять.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", Філатов пригрозив Авакову і Луценко "хунтою".