Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман в черговий раз нагадав українцям про масштабну пенсійну реформу, яка стартує 1 жовтня.

У його Twitter з'явився анонс реформи з прикріпленим до нього відео з презентації, яку Гройсман представив на підсумковій прес-конференції.

Однак ідея зациклити відео виявилася невдалою – воно дуже блимає. Пост важко дивитися навіть здоровим людям, не кажучи вже про тих, у кого є проблеми зі здоров'ям.

Користувачі соціальної мережі не залишилися осторонь і активно коментують повідомлення.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Українцям не зовсім зрозуміло кого торкнеться реформа, користувачі також відзначають, що Гройсман використовує реформу для своєї президентської кампанії, а також сумніваються в тому, що уряду вдасться знайти гроші на реалізацію реформи.

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua" раніше, Кабмін збирається підвищити пенсії в 2017 році, але за умови проведення реформи соціальних виплат. Уряд обіцяє до 2024 року ліквідувати дефіцит Пенсійного фонду.