Конфронтація між США і Росією лише посилюватиметься. Президент країни-агресора Володимир Путін не здасть козирі своєму колезі Дональду Трампу і так просто не полишить Сирію.

Про це свідчить заява Генерального штабу Збройних сил Росії, про намір посилити воєнну присутність в Сирії та поставити там нові комплекси С-400, пише ТСН.

На подальше загострення ситуації вказує і те, що Кремль розірвав меморандум між РФ та США щодо запобігання воєнних дій у Сирії, задля уникнення випадкових бойових зіткнень. Все це вказує на то, що країна-агресор готується до відкритої військової конфронтації.

Після обрання Трампа на президентський пост з'явилася загроза, що Україна стане предметом торгу для Росії та США щодо сирійського питання. Проте зараз це не загрожує нашій країні.

Більше того, Трамп, як і Путін, налаштований на застосування сили. Демонстративні удари по військово-повітряній базі у Сирії забезпечили Трампа великими політичними дивідендами як на міжнародній арені, так і у США. Після цього, питання імпічменту Трампа або розслідування щодо зв'язків його оточення з російськими спецслужбами, втратили актуальність. У США та за кордоном підтримка Трампа зросла, тому він і в подальшому використовуватиме силу з метою зміцнення своїх позицій.

Популярні новини зараз
Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться ПриватБанк заблокував рахунок: що треба робити відразу Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу Надія на мікрохвильовку? В Україні почали виписувати величезні штрафи власникам газових плит
Показати ще

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua" раніше, Трамп погрожував сирійському диктаторові Башару Асаду новим авіаударом.