Президент США Дональд Трамп заявив, що авіаудар по військовій базі сирійського диктатора Башара Асада у провінції Хомс може бути не єдиним.

Про це він повідомив, звернувшись з офіційним листом до спікера Палати представників Пола Раяна. У ньому Трамп повідомив, що у разі необхідності здійснить атаки у Сирії.

"Я наказав здійснити цю акцію, щоб погіршити здатність сирійської армії проводити подальші атаки із застосуванням хімічної зброї", - повідомив американський лідер.

Трамп додав, що атаки сприяють стабілізації ситуації у регіоні, запобігають гуманітарній катастрофі та відповідають національним інтересам США.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Трамп заявив, що подружився із китайським лідером Сі Цзіньпіном, але торгове питання між країнами все ще залишається відкритим.

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще