Після зустрічі з президентом Росії Володимиром Путіним та міністром закордонних справ Росії Сергієм Лавровим держсекретар США Рекс Тіллерсон заявив, що налагодження нормальних стосунків між двома країнами неможливе до того часу, поки не будуть виконані Мінські домовленості.

Ці слова прозвучали під час прес-конференції за підсумками зустрічі, що тривала кілька годин, передає CNN.

Він заявив, що ситуація в Україні залишатиметься основною перешкодою для розвитку російсько-американських відносин, і закликав продемонструвати прогрес по Мінську.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua”, під час переговорів Тіллерсона та Путіна останній пообіцяв відновити співпрацю зі Штатами по Сирії.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Зустріч держсекретаря США і російського президента відбулася незаплановано, оскільки ще до офіційного візиту в Москву Тіллерсон викреслив цей пункт зі свого графіку.

Коментуючи результати розмови двох високопосадовців, глава МЗС РФ Сергій Лавров завив, що вона була "предметною та відвертою".