Цього місяця в українських кінотеатрах покажуть нові багатомільйонні стрічки західних режисерів, а також продовження франшиз, які вже стали культовими.

Портал "Знай.ua" склав добірку п'яти наймасштабніших фільмів, заради яких варто пожертвувати травневим пікніком.

"Вартові Галактики 2" - 4 травня

Продовження однойменної стрічки 2014 року про міжпланетну команду, яка рятує світ. На цей раз Пітер Квілл, Гамора, Дракс, Ракета та Грут розгадають одну з найбільших таємниць у Галактиці.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Загублене місто Z" - 11 травня

Пригодницька драма режисера Джеймса Грей про таємничу столицю інків Ельдорадо. Під час пошуків міста Z експедиція полковника Фоссета безслідно зникла в джунглях Амазонії.

"Лицарі круглого столу: король Артур" - 11 травня

Стрічка розповідає про молоді роки короля Артура та його зустріч з мечем Екскалібуром. Режисером фільму виступив славетний британець Гай Річі, а головну роль виконав його співвітчизник Чарлі Ханнем.

"Чужий: Заповіт" - 18 травня

Рідлі Скотт зняв продовження культової серії фільмів, які беруть початок у далекому 1979 році. У "Заповіті" головним героєм стане синтетичний андроїд Девід, якого зіграв Майкл Фассбендер.

"Пірати Карибського моря 5" - 25 травня

Капітан Джек Сперроу повертається на екрани після шестирічної паузи. На героя Джонні Деппа полюватиме давній ворог капітан Салазар, а допоможе улюбленцю публіки лише могутній тризубець Посейдона.

Як повідомляв портал "Знай.ua", актори та режисери "Хрещеного батька" зібрались у Нью-Йорку для перегляду фільми на честь його 45-ї річниці.