Міністр інфраструктури Андрій Пивоварський заявляє, що Кабінет міністрів звільнив голову Державної авіаційної служби Дениса Антонюка.

"Сьогодні за моїм поданням Кабмін вирішив звільнити Антонюка з посади керівника Державіаслужби", – сказав міністр.

За його словами, найближчим часом буде оголошено публічний відкритий конкурс на посаду голови Державіаслужби, повідомляє Радіо Свобода.

2 липня Кабмін вирішив відсторонити від виконання посадових обов'язків голову Державної авіаційної служби Дениса Антонюка.

1 липня парламентський комітет з питань транспорту направив матеріали про діяльність керівництва Державної авіаційної служби до Генеральної прокуратури. Окрім цього, комітет також вирішив звернутися до прем'єр-міністра Арсенія Яценюка щодо відповідності Антонюка займаній посаді.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Читайте також: Саакашвілі порівняв екс-главу Державіаслужби з Паніковським

У комітеті заявили, що головна претензія до керівника Державіаслужби полягає у сприянні монополізації ринку авіаперевезень однією компанією.

27 червня Президент України Петро Порошенко оголосив про службове розслідування щодо діяльності голови Державної авіаційної служби України Дениса Антонюка і усунення його з посади на час розслідування.

Перед цим голова Одеської облдержадміністрації Міхеїл Саакашвілі на засіданні у Міністерстві інфраструктури звинуватив Дениса Антонюка у корупції і що той, "продав свою держслужбу олігархічному інтересу". Денис Антонюк відкинув звинувачення на свою адресу, заявивши, що розмір його зарплати становить 5,5 тисяч гривень і він готовий показати своєму візаві, як живе.