Голова Одеської обласної адміністрації Міхеіл Саакашвілі відреагував на заяви екс-глави Державіаслужби Дениса Антонюка.

Про це політик написав на своїй сторінці в Facebook.

"Він як знаменитий одеський літературний герой Паніковський вимагає у мене мільйон. Мене тільки цікавить, цей збиток він поніс за хвилину, за день, за тиждень, за місяць або за рік?" - написав політик.

Нагадаємо, що сьогодні відсторонений від виконання обов'язків Денис Антонюк направив листа Генеральному прокурору Віктору Шокіну з вимогою перевірити дії Саакашвілі на його адресу.

Матеріал по темі: Екс-глава Державіаслужби оцінив збиток від Саакашвілі в мільйон гривень

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

На думку чиновника, губернатор не мав права приходити на засідання в Міністерство інфраструктури і публічно його ображати. Антонюк оцінив збиток від слів екс-президента Грузії в один мільйон гривень.

На тому засіданні Саакашвілі звинуватив Антонюка у відступі від національних інтересів України і вимагав пояснити, як чиновник живе на задекларовану зарплату в 5,5 тисяч гривень. Антонюк у гострій манері відповідав, що може довести це.