Сьогодні глава Державіаслужби Денис Антонюк направив лист генпрокурору Віктору Шокіну з проханням розглянути законність відсторонення його від посади.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Також він просить вивчити дії голови Одеської обласної державної адміністрації Міхеіла Саакашвілі. Текст відповідної заяви Антонюк оприлюднив на сторінці в Facebook.

"Вирішити питання про наявність в діях голови Одеської обласної державної адміністрації пана Міхеіла Саакашвілі ознак кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 364 Кримінального кодексу України", - йдеться в заяві.

Матеріал по темі: Голову Державіаслужби звільнили від обов'язків

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Денис Антонюк виклав у листі всі скарги на адресу Саакашвілі. Глава Державіаслужби пише, що чиновник не мав права приходити на засідання комісії служби, і скаржиться, що одеський губернатор в вживав щодо нього образливі слова. Антонюк оцінює збиток, заподіяний йому в результаті сварки з Саакашвілі, в 1 мільйон гривень.

Нагадаємо, що 26 червня в будівлі міністрерства інфраструктури відбулася дискусія між головою Одеської ОДА Міхеілом Саакашвілі і Денисом Антонюком, якого в результаті відсторонили від виконання обов'язків. З приводу його діяльності вирішили провести розслідування.