Світовий банк надав 25 мільйонів доларів на модернізацію медзакладів Рівненщини та створення серцево-судинного центру в обласній клінічній лікарні.

Про це повідомляє прес-служба Рівненської ОДА.

Наступного тижня представники Місії Світового банку та Міністерства Охорони здоров`я України відвідають Рівненщину, аби проконтролювати, як тут розпоряджаються, виділеними у рамках проекту "Поліпшення охорони здоров'я на службі у людей", коштами.

Рівненщина ввійшла до восьми областей України, де реалізується Проект "Поліпшення охорони здоров'я на службі у людей". Зокрема, на території області впроваджується субпроект "Підвищення ефективності лікування та профілактики хвороб системи кровообігу в Рівненській області на період з 2015 по 2020 роки".

Читайте також: НБУ ліквідує луганський банк

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Таким чином, мільйонні кошти Світовий банк вкладає у субпроект, покликаний покращити сферу охорони здоров`я. Щоправда, обов'язковою умовою є 10-ти відсоткове співфінансування.

Нагадаємо, Національний банк України встановив вимоги до платежів в національній валюті на користь нерезидентів, аналогічні вимогам до платежів в іноземній валюті. Регулятор уніфікує порядок перерахування коштів у гривнях на кореспондентські рахунки банків-нерезидентів за дорученням клієнтів-резидентів.