Під час візиту на Миколаївщину Петро Порошенко зазначив важливість відновлення в Україні річкового судноплавства.

Про це повідомляє прес-служба Президента.

"На сьогодні мною чітко окреслене завдання – відродити річковий флот. Лише у такий спосіб ми забезпечимо зростання експортної міці України, а також конкурентоздатності української продукції", – підкреслив Порошенко.

Він акцентував на важливості початку поглиблювальних робіт, яких країна потребує вже давно, і які стали реальними лише зараз, з підтримкою влади.

Це уможливлює відновлення судноплавства, та доведе річну спроможність перевезення вантажів до одного мільйона тонн зерна, одного мільйона тонн деревини, до 50 тисяч вантажних автомобілів. Також, планується будівництво нових елеваторів.

Популярні новини зараз
60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Читайте також: Колишній прем'єр Австралії має сильну любов до прапору України

Нагадаємо, сьогодні Михайло Саакашвілі презентував Петру Порошенко новий особливий спецназ, що охоронятиме прозорість виборів у Одесі.