Увечері 19 серпня на одному з торговельних центрів окупованого терористами "ДНР" Донецька невідомі вивісили синьо-жовтий прапор України.

Про це повідомляє видання "ДонПресс", посилаючись на жителів міста в соцмережах.

Прапор, за словами очевидців, з'явився на проспекті ім. Гурова. Там розташована кінцева зупинка тролейбусів.

Жителі Донецька передбачають у соцмережах, що представники "республіки" знімуть прапор вже у найближчий час. Вони вважають, що вивісити український прапор в окупованому бойовиками місті – це вже великий подвиг. Це, за їх словами, чергове підтвердження того, що не всі люди у Донецьку підтримують терористичну організацію "ДНР".

Читайте також: Цілі вулиці розвалених будинків: околиці Донецького аеропорту у фото

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, у Донецьку вже з'являлося графіті з протестом проти терористів. Жителі обласного центру розшифрували "ДНР" як "Деградація, Злидні, Розруха". Крім того, донеччани вимагають, щоб президент Росії Володимир Путін забирався геть з Донбасу.