Упродовж вчорашньої доби, 25 серпня, російсько-терористичні війська 92 рази порушили режим припинення вогню. Про це повідомляє прес-центр АТО.

9 разів найманці застосовували артилерію, 37 – міномети, 19 - гранатомети.

"Незаконні збройні формування основну активність проявляли у нічний час. Саме у цей час, ворог, усупереч Мінським домовленостям, активно використовував озброєння, калібр якого перевищує 100 міліметрів", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Російські бойовики обстріляли опорний пункт військових (фото)

Поблизу Донецька близько восьмої години вечора, по українському опорному пункту в Пісках та двічі по українських позиціях в Опитному, бойовики вели вогонь зі 120-міліметрових мінометів. А по силах АТО в Авдіївці працювала 122-міліметрова артилерія.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Майже о 21 годині окупанти з артилерії калібру 152 міліметри та гранатометів обстріляли українські оборонні рубежі у Троїцькому, а 122-міліметрова артилерія бандформувань била по Мар'їнці. Також ввечері, під артилерійським вогнем найманців опинилося селище Новоселівка Друга. А близько опівночі, окупанти з озброєння БМП вели вогонь по українських захисниках в Опитному і Красногорівці.

Крім того, нарощуючи ескалацію у регіоні, з 23 години і майже до опівночі, злочинці обстрілювали зі 122-міліметрової артилерії цивільні квартали Авдіївки.