Міжводне - село, розташоване на території Чорноморського району Криму з населенням 2,5 тис. чоловік. До анексії Криму Росією - це був популярний серед відпочиваючих літній курорт. Пише Крим.Реаліі.

У минулі роки в середині серпня, як правило, населення збільшувалося в кілька разів за рахунок курортників і сезонних працівників. Одні приїжджали витратити гроші, інші - заробити. Цього року відпочиваючі в Міжводному - це в основному жителі з північного Криму - Красноперекопська, Армянська і жителі довколишніх сіл. Вони приїжджають сюди, здебільшого, у вихідні дні.

Читайте також: ТОП-10 туристичних місць, про які ви не знали

Крім постійних елементів інфраструктури, влітку працювали безліч дрібних точок роздрібної торгівлі та місць громадського харчування, парк атракціонів, картинг, колесо огляду. До анексії техніка регулярно з 3-х до 5-ї ранку очищала всю берегову смугу пляжу від морської трави та сміття. Цього року чистий шматок пляжу дуже невеликий.

"Цього року Міжводне за кількістю відпочиваючих нагадало середину 90-х, коли я ще підлітком продавав варену кукурудзу на пляжі, - ділиться своїми спогадами Артем, один з місцевих підприємців, - 15-16 серпня - це вихідні дні і "високий сезон". Сьогодні тут багатолюдно, в порівнянні з понеділком. Українці не їдуть, а росіяни через паром не доїжджають до нас, зупиняючись в Судаку, Феодосії та Керчі".

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Сьогодні десятки демонтованих МАФів, біотуалетів, урн, обслуговуюча техніка стоять неприкаяними поруч із цвинтарем на території місцевого комунгоспу. З минулого року з'явилося багато оголошень про продаж земельних ділянок, недобудованих готелів, баз відпочинку.