Місцева мешканка Артемівська Донецької області Олександра Стародубцева щодня виходить з антиросійським плакатом на одиночний пікет.

Як повідомляє 24 канал, її не зупиняють загрози.

Вона протестує з плакатом "За д*білів! Без вас мене б не було" із зображенням президента Росії Володимира Путіна.

Жінка розповіла місцевим журналістам, що не може сидіти вдома і плакати, дивлячись на події на Донбасі.

"Тих людей, які проходять мовчки, і тих, хто підтримує мене - їх однакова кількість. 30% самі не розуміють, що вони говорять. Я навіть не можу назвати це реакцією або агресією - це безумство. Люди заздалегідь налаштовані на неподобство, у них немає аргументів, їм нічого виставити проти моєї позиції", - каже пенсіонерка.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

Жінка також вишила хрестиком портрет Героя України Дмитра Чернявського. Він також родом з Артемівська і загинув 13 березня 2014 на проукраїнському мітингу в Донецьку від ножового поранення.

Читайте також: 85-річна бабуся проводжає і зустрічає військових АТО на вокзалі

Нагадаємо, що в Дніпропетровську бабуся Людмила щодня зустрічає військових на вокзалі і проводжає їх в зону АТО. Вона продає квіти і на виручені гроші купує їм продукти харчування.