У Щасті на території Луганської ТЕС військовослужбовці вилучили два переносних зенітних ракетних комплекси. Про це повідомляє УМВС Луганської області.

"Під час несення служби співробітники Новоайдарського райвідділу міліції спільно з представниками військової комендатури Щастя і військовослужбовцями ЗСУ між 1-м і 2-м ставками охолодження Луганської ТЕС виявили та вилучили два "ПЗРК" (переносний зенітний ракетний комплекс) і чотири пульта наведення", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Залізницю на Луганщині підірвали російські спецслужби

Вилучену зброю направили на дослідження. Даний факт внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань і кваліфікували як незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами.

Нагадаємо, раніше начальник слідчого відділу "генпрокуратури ЛНР" Леонід Ткаченко повідомляв, що в завалах Луганського аеропорту знайшли склад з "американською" зброєю. Пізніше з'ясувалося, що сепаратисти видали зенітний комплекс з відеогри за справжній ПЗРК американців.

Популярні новини зараз
Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня
Показати ще