Годину тому жителі Оболонського району Києва повідомили, що під одним з автомобілів знайшли бойову гранату. Це сталося на вул. Мате Залкі, 6-Б.

"Заводила дитину до школи, а коли повернулася, то півгодини не пускали додому. Територію навколо припаркованих машин взяли в кільце. Там і пояснили, що під одною з іномарок знайшли бойову гранату. Правоохоронці сказали, що авто належить жінці, жительці нашого будинку. У мене тіло тремтить від думки, що в будь-який момент змогли злетіти в повітря", - розповіла жителька будинку Олена.

Читайте також: 47-річний військовий підірвався на гранаті біля озера в Києві

Зараз на місці працюють сапери, обшукують кожен автомобіль. Будинок знаходиться в людному місці, поруч жек, супермаркет та дитячий садок.

В міліції кажуть, що саме зараз опрацьовують територію.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

"Керівництво та всі підрозділи виїхали на місце події. Поки додаткової інформації немає", - розповіли в прес-службі Оболонського райвідділку міліції.