У Держдуму Росії внесли законопроект, який забороняє використовувати житлові приміщення в якості готелів.

Про це повідомляють "Новини Криму".

Російські депутати зазначають, що готельні послуги можна буде здійснювати тільки після переведення житлового приміщення в нежитлове. Також його потрібно буде оснастити системою звукоізоляції номерів, засобами протипожежної безпеки, охоронною сигналізацією, сейфами для зберігання грошей і коштовностей, засобами для прибирання і санітарної очистки.

Використання житлових приміщень у якості міні-готелів, за їх словами, веде до порушення житлових прав інших мешканців будинків, які проживають у приміщеннях суміжних з хостелами.

Читайте також: У Криму шукають українські товари

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Окупаційна влада впевнена, що такі хостели наноситимуть шкоду будинкам, які визнані об'єктами культурної спадщини.

Автори законодавчої ініціативи стали нардепи Галина Хованська від партії "Справедлива Росія", Олена Ніколаєва від "Єдиної Росії", Олександр Абалаков від КПРФ, Сергій Катасонов від ЛДПР.

Нагадаємо, ініціативна група кримських татар розпочинає акцію з блокування Криму на адміністративному кордоні з материковою Україною.