В Запоріжжі другу добу шукають 16-річну Ганну Зелену. 7 вересня близько 8-ої вечора дівчина вийшла з пологового будинку № 1 та зникла.

"За допомогою про розшук до нас звернулися працівники місцевої міліції. Вони дуже переживають. Ми друкуємо і розклеюємо оголошення. Знаємо, що у пологовому дівчинка була на лікуванні. Інших подробиць поки немає", - розповів "Знай" волонтер Олександр.

Читайте також: Жінка попросила міліцію дізнатись, хто вона

В лікарні уточнюють, що через вік пацієнтки відразу звернулися до правоохоронців.

"Подія надзвичайна, бо це дитина. Хоча і лежала в закладі для дорослих. Статися могло що завгодно", - розповіли в пологовому будинку.

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Працівники міліції встановили, що школярка вийшла нібито в аптеку за ліками. Далі сліди дівчини губляться.

"Вагітною вона не була", - переконують в прес-службі МВС області.

Всіх, хто може допомогти в розшуку зниклої, просять телефонувати за номерами: (061) 764-23-12, (066) 475-33-64 або 102 – міліція. Або - (063) 365-72-68 - координатор пошуку (Олександр).