Сьогодні в Донецькій області в районі населеного пункту Новотроїцьке мінометному обстрілу піддався прикордонний загін.

Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

"Прикордонники на бронетраспортері Cougar прямували на один з контрольних постів для подальшого несення служби. Під час руху, в районі перехрестя доріг Новотроїцьке-Докучаєвськ-Березове, почався мінометний обстріл. Одна з мін розірвалася поруч з транспортним засобом, однак броня захистила всіх прикордонників, що знаходилися в автомобілі. Cougar отримав осколкові ураження ", - зазначили у відомстві.

Читайте також: Біля Авдіївки військових атакували з гранатометів

Також через мінометний обстріл тимчасово припинявся пропуск осіб та транспортних засобів через контрольний пункт Бугас і на посту Березове, які знаходилися неподалік.

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Раніше спікер Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко констатував, що відносно спокійна обстановка в зоні операції зберігається вже 10 днів.