На одеському ринку "7 кілометр" міліція виявила більше ста іноземців, які незаконно перебувають на території України. 3 них 33 людини було затримано правоохоронцями.

Про це повідомили у прес-службі МВС України в Одеській області.

"Під час проведення фільтраційних заходів на території ринку було виявлено понад 100 іноземців, які перебувають на території України без наявності дозвільних документів", - йдеться у повідомленні.

Також міліція встановила, що деякі іноземні працівники на ринку виявилися студентами місцевих навчальних закладів. Присутність на ринку була для них своєрідним підробітком.

Правоохоронці поки не доповіли з яких саме країн були нелегали. Наразі вони розглядають можливість примусової депортації іноземців на батьківщину.

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Читайте також: Правоохоронці вилучили 674 тисячі пачок контрабандних цигарки з Донецька

Нещодавно одеські прикордонники та працівники фіскальної служби затримали іноземців, які виробляли одяг, а потім реалізовували його на ринках.