У Московському районі Харкова сталася пожежа в квартирі житлового будинку. З багатоповерхівки евакуювали 37 осіб.

Про це повідомили в прес-службі ГосЧС України в Харківській області.

Вчора в 17:56 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в Московському районі в Харкові. Займання сталося в квартирі на сьомому поверсі будинку.

На момент прибуття пожежних площа пожежі склала 20 кв.м. Горіла одна з квартир і коридор. Дим крізь вентиляційні отвори і сходову клітку потрапив на верхні поверхи. Крім того, житель сусідньої квартири, 1963 року народження, через вогню і диму не міг вийти з дому.

Рятувальники за допомогою драбини врятували чоловіка. З отруєнням чадним газом потерпілий був госпіталізований до лікарні.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Читайте також: Пожежники вчились гасити склади авіаційного ракетного озброєння (фото)

Бійці ГосЧС видалили дим, після чого допомогли 37 жителям верхніх поверхів вийти з дому.

У 18:29 рятувальникам вдалося локалізувати вогонь, не допустивши його подальшого розповсюдження. О 19:40 пожежу було повністю ліквідовано.

Зараз з'ясовується причина пожежі та збитки, завдані вогнем.