У селищі Опитне поруч з Донецьким аеропортом з семи сотень жителів залишилося лише близько 70 цивільних осіб і 93-тя окрема механізована бригада ВСУ.

Через постійні артилерійські обстріли люди залишили селище. Військові розташувалися у великій покинутій будівлі, яка постійно руйнується обстрілами, передає портал asn.in.ua.

Незадовго до приїзду журналістів, в одне з приміщень будівлі влетіла 120-міліметрова міна і пробила бетонне перекриття.

"Ми не користуємося цією кімнатою, і, слава Богу, що нікого не було в коридорі і ніхто не постраждав, а потрапило б в спальне приміщення, яке на десять метрів далі, багатьох би вже не було", - розповів один з бійців.

Читайте також: "Карпатська січ" і "Дика качка" оселилися під Донецьким аеропортом (фото)

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

З комунікацій в селищі є лише вода з колодязя в центрі. Місцевої влади немає, магазини не працюють. Люди існують завдяки поставкам провізії гуманітарними організаціями та допомозі бійців ВСУ.