У травматологічному відділенні Полтавської обласної клінічної лікарні сьогодні помер 22-річний житель Шишацького району. Хлопцеві повинні були зробити операцію з видалення металевого штиря, вставленого вісім років тому для фіксації ключиці в місці перелому.

Про це пишуть "Факти".

"Останнім часом ця спиця почала непокоїти Мамеда. Готуючись до операції, син здав у Шишаках аналізи, зробив кардіограму. Все у нього було добре. Місцеві лікарі сказали, що при такому стані здоров'я можна в комос летіти. Мамед і раніше ні на що не скаржився. Був міцним, спортом займався", - розповіла мама померлого Алла Гочкарова

Десятого числа завідувач травматологічним відділенням повинен був видалити штир з ключиці. Перед цим Мамеду зробили якийсь укол і він миттєво помер. Його не встигли навіть розрізати.

"Чому таке сталося? Який препарат ввели дитині? Нам ніхто з медиків нічого не пояснив. Не вибачилися, що не висловили співчуття. Завідувач тільки сказав, що він не винен, бо не приступав до операції. Анестезіолог, нам так сказали, теж заявив, що він не вбивця. Але чомусь тіло сина без нашого відома відвезли в морг судово-медичної експертизи ", - додала Гочкарова.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Читайте також: 18-річна львів'янка померла після пластичної операції

"Все, що сказав завідувач відділенням у своє виправдання, так це те, що в той день лікарі провели сорок операцій. Тобто намагався списати все на втому медперсоналу? Убили дитину і тепер розводять руками. Хоча вартість операції - 3400 гривень - нам озвучили наперед", - обурюється батько померлого Вагіф Гочкаров.