Воїни Маріупольського плацдарму провели тренувальне бойове злагодження.

Про це розповіли у прес-центрі АТО, публікуючи відповідні фото.

"Чітко знати своє місце в строю, бойовому розрахунку чи екіпажі. Вміти ефективно використовувати весь арсенал доступних сил і засобів. Бути готовим до непередбачуваних подій під час бою", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Один день із життя морських піхотинців (фото)

Згідно інформації, відпрацювання таких моментів стоїть на меті перед командирами підрозділів, які наразі охороняють маріупольський плацдарм.

Популярні новини зараз
Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць
Показати ще

"Піхотинці, танкісти, протиповітряна оборона постійно вдосконалюють свої навички, адже в будь-яку мить вони можуть знадобитись їм вже під час реального бою", - додали у прес-центрі.

Довідка. Бойове злагодження - елемент тактико-спеціальної підготовки. Комплекс тренувальних заходів щодо навчання відмобілізованих військовослужбовців узгодженим діям у складі свого підрозділу (екіпажу, розрахунку, корабля, штабу і т.п).

При цьому, кінцевою метою є напрацювання умінь і навичок, необхідних для чіткого виконання своїх функціональних обов'язків з урахуванням конкретних особливостей майбутнього театру бойових дій, місцевості і пори року.