В Сумах сьогодні вночі о 03:19 згоріли два автомобілі. Вони були припарковані в районі дев'ятиповерхового житлового будинку по вулиці Черепіна.

Про це повідомляє прес-служба управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Сумській області.

На місце події, одразу після отримання повідомлення, виїхали два відділення пожежників.

У дворі однієї з багатоповерхівок горіли легковик Geely MK та позашляховик SsangYong Rexton. Рятувальникам вдалося, під час гасіння, запобігти вибуху газобалонного обладнання в одному з палаючих автомобілів. Також пожежники не допустили поширення вогню на інші чотири легковика, які були припарковані поруч.

Читайте також: Вчора на харківському стадіоні сталася пожежа

Популярні новини зараз
Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

На гасіння автомобілів рятувальники використали п'ять тонн та піноутворюючу рідину. Через деякий час пожежу вдалось повністю приборкати.

Вогонь знищив лакофарбове покриття, моторні відсіки, панелі приладів, передні бампери, лобове скло. У обох автомобілів пошкоджені колеса та внутрішнє облицювання салону.

Наразі експерти працюють над встановленням причин загоряння.