У колишній будівлі Маріупольської міської ради вибито скло, зрізані батареї, обвалюються стелі. Стіни вкриває потріскана фарба та цвіль.

Про це повідомляє місцеве видання 0629.com.ua.

Наразі будівля закрита і перебуває під охороною.

Ліве крило будівлі найкраще збереглось. Тут вціліли стіни і двері, на відміну від правої частини.

Працівники міськради поступово прибирають сміття, яке тут залишилися ще з часів захоплення.

Популярні новини зараз
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць
Показати ще

Перший поверх майже неможливо впізнати. Він весь вкритий сміттям. Раніше тут були кімната охорони, гардеробна та турнікети.

Проте деякі кімнати на другому поверсі залишилися практично недоторканими. Найвідоміший кабінет будівлі, в якому раніше проводилися засідання виконкому, наради, брифінги та прес-конференції, зараз буквально становить загрозу для життя.

З кабінету міського голови вандали винесли практично все, що належало меру.

Читайте також: Будні Мар'їнки та Дебальцеве: руйнування і брудна вода з крана (фото)

Врятувати вдалося лише деякі нагороди.

На четвертому поверсі будівлі вирувала пожежа. Великий зал міськради вигорів повністю. Через високу температуру погнулися навіть металеві балки, на яких тримається дах.

У майбутньому будівлю планується відновити. Але на це необхідна величезна сума грошей.