Мережа нелегальних автогазозаправних пунктів у Києві налічує 250-300 одиниць.

Про це сказано в листі президента асоціації "Об'єднання операторів ринку нафтопродуктів України" Леоніда Косянчука, передає Autoconsulting.

"В 2015 році в Києві склалася критична ситуація, пов'язана зі стихійним розміщенням нелегальних модулів з торгівлі зрідженим вуглеводневим газом", - сказано в документі.

За даними асоціації, заправки встановлюються без будь-яких дозволів та погоджень.

"Звичайним явищем стала робота цих заправок під лініями електропередачі, біля зупинок громадського транспорту, на транспортних розв'язках з інтенсивним рухом, під мостами й шляхопроводами", - йдеться в листі.

Популярні новини зараз
Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць
Показати ще

Читайте також: У Києві за корупцію звільнили директорів п'яти шкіл та одного дитсадка

За підрахунками експертів, за 8 місяців 2015 року втрати бюджету Києва від недоотриманого 5% збору з роздрібного обороту підакцизних товарів досягли 100 млн грн.