У Києві в 2015 році анулювали 24 ліцензії на продаж алкоголю і сигарет. Причиною став продаж даних товарів особам, що не досягли 18 років.

Про це повідомили у фіскальній службі.

Так, з початку поточного року фіскали відкликали 14 ліцензій на продаж алкогольних напоїв та 10 ліцензій на право роздрібної торгівлі тютюновими виробами.

Згідно із законодавством, порушників оштрафували на 163,2 тисячі гривень.

Довідка. З січня по серпень минулого року в Києві анулювали 23 ліцензії, а підприємців оштрафували на 156,4 тисячі гривень.

Популярні новини зараз
Власників банківських карток "візьмуть на олівець" – будуть відстежувати усі транзакції Головне за 2 липня: розлучення Каменських, підвищення цін на гарячу воду, доплати пенсіонерів та мобілізація авто У кожного будинку буде свій котел? В Україні готуються до різкого підвищення тарифів на тепло 10 800 грн для кожного члена сім'ї: хто отримає відчутну підтримку
Показати ще

Читайте також: Україна завоювала 105 ліцензій на Олімпіаду-2016

Нагадаємо, що в Україні діє стаття "про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів", згідно з якою продаж алкогольних напоїв та тютюнових виробів неповнолітнім суворо заборонено.