Один з колишніх міліціонерів Дзержинського міськвідділу "звільнився" з лав "поліції ДНР", повернувся на підконтрольну Україні територію і розповів про всіх знайомих йому "горлівських поліцаях ДНР".

Про це у Facebook написав начальник Донецької обласної міліції В'ячеслав Аброськін.

"Кілька днів тому до чергової частини Дзержинського міськвідділу міліції надійшла заява від колишнього співробітника внутрішніх справ України, звільненого в жовтні 2014 по причині неявки на нове місце служби. Як виявилося, він "служив" кілька місяців в "поліції ДНР" Горлівки. Приїхав на підконтрольну України і написав заяву, в якій зізнався про службу в "рядах поліції ДНР", а після "розчарування" в цій зграї добровільно "звільнився", - написав Аброськін.

За його словами, "поліцай ДНР", що зізнався, розповів про всіх знайомих йому бойовиків ДНР і зазначив, що кількість "розчарованих поліцаїв і бойовиків ДНР" зростає з кожним днем.

Популярні новини зараз
5 знакам східного гороскопу казково пощастить у липні-2024: на кого чекає біла смуга після труднощів Без світла по 20 годин: мешканцям багатоповерхівок радять підготуватися до суворої зими 10 800 грн для кожного члена сім'ї: хто отримає відчутну підтримку "Газмережі" попередили власників газових плит, котлів та обігрівачів: що має зробити кожен
Показати ще