У Харкові активісти батальйону "Азов" блокували будинок політика Михайла Добкіна. Повісили на стіну табличку "вул. Беркута", а на паркані "присвоїли" адресу пров. Петушиний, 6.

За інформацією IT Sector Харків в Twitter, виїзд з маєтку Добкіна був заблокований.

Соратник Добкіна Кернес заступився за нього і призупинив сесію міської ради до тих пір, поки правоохоронні органи не дадуть коментар про штурм будинку. Депутати підтримали заяву.

Також, харківські активісти зафарбували вікно, звідки визирав охоронець, білою фарбою. Пресі ж вони заявили, що акція має мирний характер.

На територии будинку Михайла Добкіна, за парканом були помічені озброєні люди.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень
Показати ще

Пізніше, активісти закинули за паркан піротехніку, закінчили акцію і покинули місце блокади.

Читайте також: Бюджетникам "радять" підтримати Кернеса на виборах мера Харкова

Нагадаємо, раніше колишній мер Харкова висловився про ініціативу від губернатора області Ігоря Райніна назвати один із проспектів на честь Небесної сотні. Він обурений тим, що суспільство не поважає пам'ять загиблих "беркутівців".