Маріупольські волонтери також приєднаються до блокади окупованого Криму.

Про це у Facebook написала волонтер з Маріуполя.

"Завтра виїжджає чотири машини, може більше, на Чонгар, а потім їдемо на Чаплинку... Маріуполь і Крим - це Україна", - написала волонтер.

Як повідомлялося, 20 вересня розпочалася безстрокова акція з блокування вантажного транспорту, який везе товари до Криму, ініційована Меджлісом кримськотатарського народу. За інформацією координаційної ради акції, через адміністративний кордон безперешкодно пропускати пішоходів і легковий транспорт.

Читайте також: На кордоні з Кримом немає жодної вантажівки - МВС (фото)

Популярні новини зараз
Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу Стане вибір між їжею та водою: на українців чекає новий удар по кишені "Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року
Показати ще

Ініціатори блокади вважають, що українські компанії повинні припинити торговельні відносини з Кримом, оскільки територія півострова була окупована Російською Федерацією. За словами організаторів акції, вони не будуть пропускати фури до Криму до тих пір, поки Росія не виконає їхні вимоги: звільнення політв'язнів, припинення тиск на незалежні ЗМІ, безперешкодний в'їзд для міжнародних спостерігачів на територію півострова, припинення репресій проти кримських татар.

Окупаційна влада Криму вважає, що жителі півострова не відчують наслідків "продовольчої блокади".