У Львові на вул. Генерала Грекова був убитий чоловік. Інформація про подію надійшла в міліцію сьогодні, 25 вересня, о 8.20.

Про це пише ТСН.

Встановлено, що вбитий - 50-річний львів'янин. За попередніми даними, смерть наступила в результаті вогнепального поранення. Правоохоронці встановлюють обставини вчинення злочину.

Близько 09.00. на вулиці Петра Панча працівники міліції виявили автомобіль BMW-320 чорного кольору, на якому підозрювані у скоєнні вбивства втекли з місця події. Не впоравшись з керуванням, водій БМВ в'їхав у дерево.

Читайте також: На Харківщині судитимуть чоловіка, який стріляв у дитину

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

За підозрою в причетності до скоєння цього злочину правоохоронці розшукують двох чоловіків у камуфляжній формі, які можуть мати тілесні ушкодження, характерні для ДТП. Тривають оперативно-розшукові заходи.

Гал-інфо стало відомо ім'я чоловіка, якого знайшли вбитим сьогодні на вул. Грекова. Це Родич Мар'ян Петрович.

Пошук в Інтернеті за цим запитом видав посилання на новину на сайті Гал-інфо від 20 листопада 2013 року.

"Як стало відомо Гал-інфо, безвісти зник член бригади кримінального авторитета Вови Морди, його сородич Мар'ян Родич. Як повідомили у ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області, 18 листопада в Шевченківський райвідділ Львова звернулася 34-річна львів'янка і заявила, що невідомі особи заволоділи автомобілем марки "Subaru", який належить її чоловіку. Відповідно, було відкрито кримінальне провадження. Під час досудового розслідування з'ясувалося, що не повернувся додому і невідомо де перебуває чоловік заявниці. За фактом зникнення людини 19 листопада було відкрито кримінальне провадження. Зниклий чоловік - Родич Мар'ян Петрович, 48 років, уродженець Львова".