Керуючий справами Малиновської районної адміністрації Одеської міської ради та колишній голова Малиновської РДА за три тисячі доларів США пообіцяли вирішити питання, що входять в їх компетенцію.

Про це пише sud.ua.

24 вересня 2015 посадові особи були затримані "на гарячому" працівниками управління з протидії злочинності у сфері економіки ГУМВС України в Одеській області. Чиновники повинні були отримати хабар від суб'єкта підприємницької діяльності за узгодження дозвільних документів на земельну ділянку під розміщення автостоянки.

Під час обшуку у фігурантів вилучено вже розподілений хабар: у колишнього голови - дві тисячі доларів, а у заступника - одну тисячу доларів.

Раніше за даним фактом військовою прокуратурою Південного регіону України було відкрито кримінальне провадження.

Популярні новини зараз
Замість кількох виплат — одна: українцям платитимуть нову соціальну допомогу Субсидії призначатимуть за новими правилами: як зміняться комунальні пільги українців Виплати скасують, а ви і не знатимете: хто з українців може не дочекатися соціальної допомоги у жовтні Німеччина запровадила фінансові зміни для українців: доведеться заплатити за безкоштовне
Показати ще

Читайте також: На Житомирщині на хабарі затримали двох керівників району

Правопорушникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна і зі спеціальною конфіскацією.

Зараз слідчі дії тривають, вирішується питання щодо повідомлення посадовим особам про підозру і обрання їм запобіжного заходу.