Місцеві "царьки" на Донбасі контролюють суддів і чиновників і залишаються безкарними.

Про це заявив голова Луганської військово-цивільної адміністрації Георгій Тука у своєму інтерв'ю порталу Апостроф.

Читайте також: На Донбасі в боротьбу з контрабандою вступив "блукаючий танк" - Бірюков (фото, відео)

"... Задовбали ваші кримінальні виробництва, де суди з результатами? Ну, відкрили виробництво. А він як бігав, так і бігає, як він царював, так і царює. Тотальна безкарність породжує безвідповідальність у одних і невіру в інших. Я собі іноді це настільки виразно уявляю, що замислююся не тільки про блукаючих танках, а й про блукаючих снайперах. Реально іноді руки опускаються, і ти не розумієш, що можна зробити по-іншому в законодавчому полі ", - підкреслив глава Луганської області.

Нагадаємо, Тука повідомив про те, що в зв'язку з випадками травматизму серед мирних жителів на розтяжках на Луганщину направлять бригаду саперів для розмінування регіону.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще