Спостерігачі зафіксували відкриття вогню сепаратистами на тимчасово окупованій території. Проте, у зоні АТО вони дотримувались мирних домовленостей.

Про це розповіли у прес-центрі АТО.

"О 10:45 бойовики за 2 кілометри від Гранітного, що на Маріупольському напрямку били з автоматичного гранатомету в напрямку лінії розмежування", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Військові розвіяли паніку з приводу "незахищеного Маріуполя"

Водночас, відсутність обстрілів українських позицій, мирних населених пунктів російсько-терористичними угрупуваннями дозволила успішно реалізовувати роботи у соціальних та гуманітарних сферах.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

"Нещодавно у селищі Бердянське за сприяння груп цивільно-військового співробітництва Збройних Сил України розпочалися роботи з відновлення водопостачання та ремонту центральних доріг", - розповів спікер АТО Анатолій Стельмах.

Також, у селище Алексіївка Великоновосілківського району Донецької області, де дислокується одна з частин сил АТО, офіцери цивільно-військового співробітництва доставили понад п'ять тон вугілля.