Сьогодні зранку на Гостомельскому шосе біля Києва сталася жахлива аварія. Перед постом ДАІ Honda Civic влетіла у вантажівку. Удар був настільки сильний, що легковик розірвало. А фура перекинулася та відлетіла в кювет.

Про це повідомляє "Знай".

Рух на трасі повністю заблоковано, а рятувальники вирізають пасажирів з салону Honda.

На місці аварії зараз затор на всіх шести смугах дороги в бік Києва. Маршрутки поїхали через масив Пуща-Водиця.

"Це сталося на Варшавці, неподалік КПП. Фура з причепом зіткнулася лоб в лоб із іномаркою. Машину розірвало. А перекинутий "Камаз" лежить в лісі. Іномарку ріжуть, щоб дістати трупи. Рух повністю паралізовано", - пишуть водії, які проїжджали повз аварію.

Популярні новини зараз
Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект ПриватБанк заблокував рахунок: що треба робити відразу
Показати ще

Читайте також: П`яний таксист у Львові злетів з дороги і втік (фото)

"Повна інформація в нас буде пізніше. Адже саме зараз наші підрозділи проводять рятувальні роботи. Поки відомо, що загинув водій іномарки", - розповіла "Знай" начальник прес-служби ДСНС Києва Світлана Водолага.

Всі, хто потрапив зранку у затор, запізнилися на роботу щонайменше на дві години. Про це пишуть водії на автофорумах.

Станом на цей час стало відомо, що виклик про надзвичайну ситуацію рятувальники отримали о 7.15.

"Honda" врізалася у вантажівку "МАН". Водій легковика загинув на місці. Тіло затиснуло між сидінням та панеллю керування. На місце виїжджав наш аварійно-рятувальний загін. Вирізати загиблого довелося за допомогою гідравлічних ножиць і домкрата. Після цього рятувальники змили з дороги паливо, яке розлилося в результаті удару. Водій вантажівки цілий, допомогу йому надавати не довелося ", - уточнюють в ГоСЧС Києва.