У неділю, 11 жовтня, медичні працівники лікарні селища Куп'янськ-Вузловий в Харківській області на кілька годин зупинили рух на траси Чугуїв - Мілове у зв'язку з невиплатою заробітної плати.

Докторам відділкової лікарні станції Куп'янськ Південної залізниці вже півроку не виплачували грошей, повідомляє видання Слободський край.

Після набуття чинності закону "Про державний бюджет на 2015 рік" медичний заклад, в якому працюють страйкуючі лікарі, потрапило в список установ, які повинні фінансуватися з місцевого бюджету.

Читайте також: Волинські шахтарі перекрили трасу Ковель-Львів і йдуть на Київ

На даний момент лікарям не виплатили зарплати на суму 1,798 млн грн. У лікарні числиться 181 робітник, з яких 31 - лікарі.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

Нагадаємо, 7 вересня, медпрацівники вже влаштовували подібну акцію. Тоді з мітингувальниками поспілкувався мер міста Володимир Демченко і пообіцяв, що питання про баланс лікарні розглянуть на наступній сесії міськради. Після цього місцеві депутати поставили медустанову на баланс міста Куп'янська.