Проросійські бойовики обстріляли позиції українських сил між селами Спартак і Авдіївка Донецької області.

Про це повідомив прес-секретар АП України з питань АТО полковник Андрій Лисенко на брифінгу в українському кризовому медіацентрі.

"Близько 10 хвилин бойовики вели вогонь із стрілецької зброї і гранатометів. На інших ділянках фронту - без змін. Українські прикордонники не зафіксували польотів ворожих БПЛА. В результаті бойових дій один український військовослужбовець загинув, троє - отримали поранення", - зазначив він.

Читайте також: На Луганщині мирний житель підірвався на вибухівці

Також Лисенко розповів, що за останню добу в Донецьком і Луганськом регіонах рятувальники знайшли та вилучили 18 вибухонебезпечних предметів.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Представники СБУ продовжують повертати на підконтрольну України територію громадян, які відмовились служити в рядах терористів, додав полковник.