Дніпропетровські лікарі намагаються врятувати батька вісьмох дітей з Житомирщини. Боєць зазнав тяжкого мінно-вибухового поранення у зоні АТО.

Про це повідомляє ТСН.

Чоловіка вже прооперували в обласній лікарні ім. Мечникова. Наразі він знаходиться в непритомному стані. В результаті уражень осколками у нього розбита голова, також травмовано руки.

Як стало відомо, поранення він дістав на посту на Донеччині. 36-річний Андрій воювати пішов добровільно, щоб захистити всіх дітей України.

За минулу добу до цієї ж медичної установи доправили ще двох поранених воїнів. Один із них родом із Полтавщини – з надтяжким ушкодженням голови. Бійця оперували всю ніч найкращі нейрохірурги.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Читайте також: Двоє солдатів підірвалися на розтяжці у Станиці Луганській

"Дуже важкий стан. Кома. Ми сподіваємося, що все буде добре, хоча при таких пораненнях прогноз песимістичний. Як правило, подібні поранення несумісні з життям. Але є маленька зачіпка: боєць, якого оперують у такий великий день, як Покрова, виживає", - розповів головний лікар обласної лікарні ім.Мечникова Сергій Риженко.

В цей день стала відомою особа військового, який загинув напередодні під Донецьком. В результаті вибуху міни також було поранено двох бійців.